De 4 voordelen
van Dikkenberg Tuinvormgeving


1vakkundig ontzorgen

Wanneer uw tuin onder de hoede van Dikkenberg Tuinvormgeving valt, kunt u er zeker van zijn dat uw tuin vakkundig wordt onderhouden met 'liefde voor het vak'.

2een faire prijs

U houdt niet van torenhoge tarieven? Wij ook niet. Onze diensten zijn goed, maar ook betaalbaar. Hoe we dat doen? We doen gewoon ons werk. We maken heldere afspraken. We rekenen normale tarieven en houden van eerlijkheid. Wij hopen zo dat we nog eens vaker langs mogen komen. Voor het onderhoud bijvoorbeeld.

3Een tuin die bij u past

Wij hanteren een speciale stijl. Namelijk uw stijl. We gaan af op uw wensen en behoeften. Heeft u een grote of juist een kleine tuin? Wilt u een landelijke- of juist een moderne tuin? Of misschien een combi? We gaan met u in gesprek. We belichten praktische zaken, uw wensen, de omgeving en natuurlijk uw budget. Kortom: u krijgt een tuin die bij u past.

4alles onder één dak

Dikkenberg Tuinvormgeving geeft tuinen vorm. Van tuinontwerp & advies tot aanleg. En we nemen graag het onderhoud van uw tuin gedeeltelijk of juist helemaal voor onze rekening. Kortom: alles onder één dak voor uw tuingemak.